Doktorke SavicStomatologija za starePreventivna stomatologija za decuStomatoloska ordinacija Doktorke Savic

Usluge

Adresa:

Krfska 20
Zvezdara, Beograd

Zakazivanje:

069-24-26-281

011-64-26-281

 

E-mail:

jovana@drsavic.rs

 

Radno vreme:

12h - 20h

Protetika

Stomatološka protetika se smatra kraljicom stomatologije, jer na kraju jednog višedisciplinarnog zbinjavanja pacijenata sa nedostatakom jednog ili više zuba, predstavlja krunu funkcionalnosti i estetike.

 

Protetika Nadoknada prednjih zuba bitna je ne samo iz estetskih razloga već i zbog fonetike i pravilnog odgrizanja hrane, dok je nadoknada bočnih zuba važna ne samo zbog pravilnog usitnjavanja i mlevenja hrane, već i zbog stabilnosti i pravilnog funkcionisanja čitave donje trećine lica i vilice.

 

Izgubljene zube je moguće nadoknaditi savremenom fiksnom protetikom (krunice i mostovi), mobilnom protetikom (proteze) i kombinovanom protetikom (fiksni i mobilni radovi i implantati).

 

ProtetikaU slučaju nedostatka jednog ili više zuba i posledičnog oštećenja funkcije  žvakanja, stomatološka ordinacija Savić vam na osnovu višedecenijskog iskustva iz oblasti stomatološke protetike pruža mogućnost konsultovanja i izrade pokretnih i fiksnih nadoknada u koje spadaju :

* STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SAVIĆ RADI ISKLUČIVO PO PRINCIPU ZAKAZIVANJA NA
BROJ TELEFONA 069-24-26-281

 

Aktuelnosti

Saveti dr Savić o pravilnom pranju zuba

Saveti dr Savić o pravilnom pranju zuba


Doktorke Savić Vam ukazuju na pravilnu tehniku pranja zuba kao i na greške koje često nenamerno pravite u toj svojoj svakodnevnoj navici.
Uputstva za negu i lečenje zuba u trudnoći

Uputstva za negu i lečenje zuba u trudnoći


Stomatološka ordinacija Savić Vam pomaže da se rešite zabluda vezanim za stomatološka stanja i intervencije u trudnoći.
Prvi put u ordinaciji Savić

Prvi put u ordinaciji Savić


Da bi svaki pacijent po dolasku u našu porodičnu stomatolosku ordinaciju imao maksimalnu posvećenost svog terapeuta , stomatološka ordinacija Savić radi ISKLJUČIVO po principu zakazivanja na broj telefona 011/ 64 26 281